Saveta Bogdan, marea doamna a folclorului romanesc a anuntat ca are o relatie de cateva luni.

Dragostea nu are varsta! Saveta Bogdan, un nou iubit la 76 de ani.

Saveta Bogdan, 76 de ani, si-a gasit fericirea. Artista a declarat la Antena Stars, ca iubitul ei nu este de origine romana.

„Am o noua relatie, cu un ambasador. Toata lumea ma face saraca, ca sunt amarata, ca sunt bolnava, ca am nu stiu ce, dar nu am nimic, sunt sanatoasa, frumoasa si devreme acasa. Da, am un nou iubit si nu este roman. Ne cunoastem de cateva luni, dar nu am vrut sa spun”, a precizat Saveta Bogdan.

Interpreta a fost cucerita cu buchete de flori, dar spune ca nu ar parasi Romania pentru actualul iubit:

„Eu sunt de moda veche, nu ma pot apropia asa oricum. Mi-a adus flori destule. Nu as renunta niciodata la Romania pentru a-l urma, pentru ca am publicul meu care ma iubeste, am lumea mea”.

Indragita solista de muzica populara a marturisit ca a fost atrasa de inteligenta barbatului, in schimb acesta a apreciat ca ea are un diamant intr-un dinte:

„Este un tip foarte destept si lui i-a placut ca eu am un diamant pe dinte, mi-a placut cum vorbeste, cat de frumos. Este frumos, tanar si destept”.

Saveta Bogdan, dezminte anumite zvonuri

Pe langa cele spuse despre noul iubit, Saveta Bogdan a vrut sa mai clarifice unele zvonuri aparute. In ultimul timp s-a spus despre artista ca ar duce-o destul de rau. Ca pensia nu i-ar ajunge si ca abia s-ar descurca. Insa, se pare ca realitatea este alta, iar Saveta Bogdan a tinut sa clarifice acest lucru.

„Ma deranjeaza ca se spune despre mine ca sunt amarata. Nu este adevarat asa ceva. Mie chiar imi este bine, nu imi este rau. Se spune ca sunt amarata, nu e adevarat. Eu sunt foarte bine. Am tot ce imi trebuie si daca am nevoie de ceva, am fata in America si imi trimite.

Am de toate, am tot ce imi trebuie. O duc cat se poate de bine! Nu sunt deloc amarata. Eu cant seara de seara. Am program la diferite restaurante, la mese si spectacole. Deci sunt chiar foarte bine.”, a mai spus Saveta Bogdan.

Distribuie pe: