Cutremurul din Turcia a afectat grav o vedetă din România. În urma cataclismului și-a pierdut tragic 15 rude. Iată mărturia cutremurătoare din spatele infernului din Turcia!

Vedeta din România care și-a pierdut tragic 15 rude în urma cutremurului din Turcia

Mărturiile cutremurătoare vin din partea lui Bassam Dabbas, originar din Siria, cunoscut în România sub numele de „Regele coafurilor”. Foarte multe vedete din showbiz-ul românesc au devenit clienții acestuia. Printre cliente se numără: Anamaria Prodan, Andreea Tonciu, Ilinca Vandici, Bianca Drăgușanu, Betty salam, Karmen Simionescu, Cristina Pucean, Theo Rose și multe altele.

Bassam Dabbas a povestit că a trecut prin clipe groaznice în viața lui din cauza războiului din Siria și că a trebuit să plătească o sumă colosală pentru a scăpa de război, moment în care s-a mutat în România. Aici este în siguranță, dar departe de mama lui. Acesta și-a pierdut și sora care avea doar 28 de ani când a murit, din cauze care nici în ziua de astăzi nu sunt cunoscute.

„Regele coafurilor” trece acum prin altă dramă cutremurătoare! Acesta a povestit că din cauza cutremurului din Turcia, Siria, țara lui de origine a fost zguduită mortal.

Orașul originar din care provine „hairstylist-ul vedetelor”, Alepa, a fost distrus total de cutremurul care a avut magnitudinea de 7,5 în Turcia și s-a resimțit cutremurător în Siria. Familia lui Bassam a fost prinsă sub dărâmături dar au fost găsiți în viață de salvatori. Cu toate acestea, nu toate rudele au fost scoase de sub dărâmături, peste 15 persoane, rude ale acestuia și-au pierdut viața:

„Familia mea, în afară că a stat 24 de ore, panicați și speriați mai avea puțin li cădea casa peste ei. A murit un verișor cu 5 copii, cu soția. În afară de asta, noi mai avem și rude în Turcia, apoi un nepot care a murit, a murit și tatăl lui. A murit și el cu încă 5 copii. Toți sunt morți, Și i-au scos, abia ieri am aflat. La niște verișori care au stat în zonele cu mai multe blocuri și acolo a căzut tot. Adică jumătate de Alep este la pământ. Alep, orașul de unde provin a fost cel mai distrus. După ce că abia am scăpat de război după 12 ani de zile, acum a venit și cutremurul ăsta”, a spus Bassam Dabbas la Antena Stars.

Bassam Dabbas: „Când nu răspunde la telefon, înseamnă că a murit”

Iată ce mărturii sfâșietoare a făcut Bassam Dabbas despre infernul din Turcia:

„Sunăm în fiecare zi să ne interesăm de ei, dacă sunt ok, dacă nu. Acum stau panicat în cazul în care nu răspuns, dacă nu au răspuns o oră, deja suntem foarte panicați pentru că nu se știe ce îi așteaptă. Îți dai seama că au căzut blocurile. Noi ne contactăm prietenii, neamurile și prietenii apropiați și când nu îți răspund înseamnă că au murit. Nu puteai să îți dai seama, pentru că până să îi scoată pe unii, pe alții să vadă (n.r autoritățile) ce și cum, blocul al cui era. Crede-mă că este foarte greu. Vorba mamei este, este mai ușor un război decât cutremurul care a venit”, a mai adăugat acesta.

Sursa – redactia.ro

Distribuie pe: